Hoofdgerechten.

Find

Pasta Menu

Ravioli ( 5 stuks ) gevuld met kalfsvlees, truffel en paddenstoelen
Tagliatelle met een romige saus van prei, tomaat en zalm
Spaghetti met rode peper, knoflook, peterselie en zes gamba’s
Garganelli met een pikante tomatensaus, pancetta spek, ui en Parmezaanse kaas
Licht krokante lasagnette met paddenstoel, truffel en spinazie
(moet minimaal 20 minuten in de oven)
Tagliatelle met paprika roomsaus, drie scampi’s, een halve kreeft en basilicum pesto
Penne met paddenstoelen, groene asperge, verse doperwt, truffel, roomsaus en Parmezaanse kaas
Spaghetti met vongole, tomaat, knoflook en rode peper

Carni Vlees gerechten

Find

Carni Menu

Een dagelijks wisselend hoofdgerecht, passend bij het seizoen
De bediening informeert u hier graag over
Tournedos van het simenthaler rund, geserveerd met een saus van groene peper of van truffel
Heeft u er graag ganzenleverkrullen bij? Dat kan! Meerprijs €4,00
Runder diamanthaas filet met knoflook en kruiden uit de oven, afgemaakt met rucola en Parmezaanse kaas
Varkenshaasfilet omwikkeld met pancetta, geserveerd met een Italiaanse kruidenjus
Geschroeide t-bone ( 450 gram ) met truffelboter, gebakken paddenstoel, truffel frites en salade
Kalfsoester met kreeftenjus, halve kreeft en knoflookfrietjes

Pesci Vis gerechten

Find

Pesci Menu

Zalmfilet met met een zomerse stamp van pastinaak, rucola, pijnboompit en basilicum schuimsaus
Zeebaarsfilet met drie coquilles en kreeftenjus
Mosselen gestoofd in pikante tomatensaus met vier scampi’s, basilicum, knoflookfrietjes en een frisse salade
Krokante slibtongetjes met knoflookfrietjes en een frisse salade van spinazie
Zomerstamp van pastinaak, rucola en pijnboompit, spinazie, gegratineerde geitenkaas, portobello, groene asperge, Hollandaise saus en een krokant eitje
Ovengerecht met tomatensaus, mozzarella en aubergine en een frisse salade

I Contorni Bijgerechten

Find

I Contorni Menu